Престолонаследникът Александър от Сърбия (на снимката) излезе с шокиращо изявление,

...
Престолонаследникът Александър от Сърбия (на снимката) излезе с шокиращо изявление,
Коментари Харесай

„Скъпият братовчед и приятел“ на краля, престолонаследникът принц Александър от Сърбия, разкрива, че „едва наскоро е победил рака на простатата“, като признава, че „откровеността на Чарлз“ го е насърчила също да говори“

Престолонаследникът Александър от Сърбия (на снимката) излезе с шокиращо изказване, в което разкрива, че е бил диагностициран с рак на простатата предходната година

Александър стартира изказването, като изрази дълбоката си угриженост за Чарлз, казвайки: „ [Аз] се трогна от смелостта му, макар заболяването, споделяйки персоналното му здравословно положение с хората му, адресирам следното обръщение на поддръжка, само че също и на схващане и съчувствие.

'Любовта на всички нас, които го познаваме, и на хората му, ние надълбоко държим на него, ще поддържа Негово Величество да устои и да завоюва това най-вече значима борба. Новината, че е в ранен етап, дава огромни очаквания “, продължи той.

„ Неприятната вест за рака не е нещо, което желаете да чуете. И мога да го кажа персонално, защото доста добре знам по какъв начин се чувстваш, откакто го чуеш.

„ Колко плашещо и сякаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР