Престижното списание Forbes публикува своя нов списък за най-успешните млади

...
Престижното списание Forbes публикува своя нов списък за най-успешните млади
Коментари Харесай

Трите българки, които влязоха в класацията на Forbes за най-успешните млади предприемачи

Престижното списание Forbes разгласява своя нов лист за най-успешните млади бизнесмени в света за 2018 година и в него има съществено българско наличие. В листата " 30 under 30 " за разлика от предходните години участват единствено дами.

Трите са включени в листата за Европа, като две от тях се изявяват в една и съща сфера - обществено предприемачество, а третата е в категория " Право и политика ". Ето и кои са те:

Ива Цолова, JAMBA

 Снимка 335728
Източник:

26-годишната Ива е съосновател на онлайн платформата JAMBA, чиято цел е да помогне на хора с увреждания да си намерят по-лесно работа. Чрез нея те могат да се свързват по-лесно с компании и компании, които да ги наемат. Платформата обезпечава още образования и предварителна подготовка, които могат да се правят онлайн или онлайн.

Самата Ива има опит в неправителствения бранш, като две години е работила с хора с повреден слух. Тя е пратеник на България към Организация на обединените нации и е отличена като един от десетте най-изявени млади българи за 2016 година.

 Тези 5-ма българи влязоха в класацията на Forbes за най-успелите млади бизнесмени
Тези 5-ма българи влязоха в класацията на Forbes за най-успелите млади бизнесмени

Вижте кои са те

Росица Заимова, Dalberg Data Insights

 Снимка 335730
Източник:

Както Ива Цолова, Росица Заимова също е включени в листата " 30 under 30 " в категорията за обществено предприемачество. Тя е родена в България, само че сега живее в Брюксел, където взе участие в основаването на Dalberg Data Insights.

Платформата предлага принадлежности за достъп и разбор на данни и планиране на решения за сфери, като интернационално развиване, филантропична помощ и обществено влияние. Росица се занимава с осъществяването на плановете на организацията.

Лена Бориславова, " Георгиев, Тодоров и Ко. "

 Снимка 335731
Източник:

Лена е част от класацията в категорията " Право и политика ". Тя е от екипа на адвокатството сдружение " Георгиев, Тодоров и Ко ", като областите й на процедура са сливания и придобивания, търговски покупко-продажби, данъчно и интернационално финансово право.

Преди това работи в немско-българска адвокатска фирма, а главно дава отговор за покупко-продажби за задгранични вложения в страната. Лена е била и юрист-лингвист към Съда на Люксембург.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР