Престъпниците са с две крачки напред. Ако полицията ги беше

...
Престъпниците са с две крачки напред. Ако полицията ги беше
Коментари Харесай

Психолог: Престъпниците са с две крачки пред полицията



Престъпниците са с две крачки напред. Ако полицията ги беше дебнала, щеше да ги хване на мястото на престъплението. Явно става дума за информация, която е по-друг тип, с цел да се организира тази акция. Това сподели психологът Росен Йорданов в ефира на БТВ.

„ Има хора, които от сходен случай внушават, че сходни хора приготвят терористични актове, само че това не е по този начин “. Той прикани да не се вършат сходни внушения.

Според него един от факторите тази тайфа да работи по този безочлив метод са проблемите в Министерство на вътрешните работи. „ Наблюдава се разлагане в професионално и морално отношение. Няма по какъв начин да се боледува от толкоз време, хората да са останали мотивация, и да се работи добре. При огромна част моралния компас се поврежда и минават към непосредствено систематизиране на облагите “.

Бандата, атакувала банкоматите има подготовка. „ Този тип закононарушения генерират бърза облага с незабележим риск. Затова има 20 удара за по-малко от година “.

Друг значим миг е да има предварителна защита на тези закононарушения. „ Самите банкомати би трябвало да имат ограничения за сигурност от крадци. Заснемане на хората, които ги манипулират. Създава се чувството, че Министерство на вътрешните работи не се оправя. Но дано оставим хората да си свършат работата. Това не е някаква зараза - изисква се подготовка, кураж, съоръжение. Не са доста групите, които могат да извършат това “.

„ С образците, които дадох, това са хора, които са рецидивисти, те имат професионална престъпна активност “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР