Престъпленията от омраза рязко нараснаха за петгодишен период, завършващ през

...
Престъпленията от омраза рязко нараснаха за петгодишен период, завършващ през
Коментари Харесай

Престъпленията от омраза нараснаха рязко от 2018 г. насам — училищата са третото най-често срещано място за извършване на престъпления: ФБР

Престъпленията от ненавист внезапно набъбнаха за петгодишен интервал, завършващ през 2022 година — и учебните заведения бяха третото най-често срещано място, където се оповестява за такива закононарушения, съгласно към неотдавна оповестен отчет на ФБР.

Цели 10% от всички закононарушения от ненавист през 2022 година са осъществени сред възпитаници в учебните кампуси, се показва в специфичния отчет. Най-често срещаното местонахождение са жилища, следвани от автомагистрали и пътища, откри ФБР.

Броят на докладваните произшествия с закононарушения от ненавист се усилва всяка година по отношение на миналата година — започвайки със 7181 случая през 2018 година и завършвайки с 11 643 случая през 2022 година

„ През тези пет години над 30 % от малолетните, жертви на закононарушения от ненавист, са претърпели закононарушението в учебно заведение и близо 36 % от малолетните извършители са направили закононарушението в учебно заведение “, се показва в отчета.

Началните учебни заведения — избрани като предучилищни до 12-ти клас в отчет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР