>Престъплението, за което е обвинен е тежко по смисъла на

...
>Престъплението, за което е обвинен е тежко по смисъла на
Коментари Харесай

Али от Каменар остава в ареста за държане и разпространение на наркотици

>
Престъплението, за което е упрекнат е тежко по смисъла на закона и за него се планува наказване " отнемане от независимост “ до 8 години и санкция до 20 хиляди лв..

Според обвиняването на 4 ноември тази година в частен дом в Каменар са открити и конфискувани 320,58 грама марихуана и 1,95 грама производни на амфетамина. Полицията е разкрила и други неразрешени от закона субстанции в автомобил на улицата пред дома на обвинения. Али А. е осъждан и за осъществен обир.

Съдът като прегледа събраните досега доказателства, реши че съществува обосновано съмнение, Али А. да е съпричастни към действието, в което е упрекнат. Съдебната инстанция реши високата социална заплаха на действието, както и че съществува действителна заплаха лицето да извърши друго сходно действие. Събраните все още материали, демонстрират че активността, в която мъжът е упрекнат е развивана нескончаем интервал от време. Поради тези заключения, Варненският областен съд дефинира по отношение на 40-годишния мъж, най- тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Определението на Окръжен съд – Варна може да бъде обжалвано и протестирано пред Апелативен съд – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР