Престъпление като от холивудски филм е пресечено от ченгета от

...
Престъпление като от холивудски филм е пресечено от ченгета от
Коментари Харесай

Като на кино! Отвлякоха непълнолетно момиче и я пратиха да проституира

Престъпление като от холивудски филм е пресечено от ченгета от Монтана, научи BulNews.bg от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Непълнолетно момиче от Врачанско е отвлечено, пребито и изпратено на улицата да проституира.
Престъплението е разкрито при инцидентна полицейска инспекция от чиновниците на полицейския сектор във Вълчедръм. Униформените спрели лек автомобил „ Опел Кадет “ с врачанска регистрация. Зад кормилото бил 51-годишен гражданин на село Борован с букви П.С. С него пътувал 21-годишният му съселянин Г.Т. и 17-годишно момиче от село Баница.
Девойката разказала на служителите на реда, че на 14 април е била отвлечена от вкъщи си. По думите й по-младият мъж я закарал в къща в монтанското село Комощица и я принудил да стартира да продава тялото си. Момичето отказало, само че било пребито от сводника с юмруци и кабел.
Непълнолетната е заведена в болничното заведение в крайдунавското градче за обзор. Специалист хирург установил, че тя в действителност има нанесена телесна щета, което е отразено в здравно удостоверение.
Г.Т. е арестуван с полицейска мярка за 24 часа. Момичето е върнато на родителите си в Баница. Работата по изясняване и документиране на случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР