Преспиване изпадна в хаос, след като една майка беше заклеймена

...
Преспиване изпадна в хаос, след като една майка беше заклеймена
Коментари Харесай

`Дадох на децата понички за закуска по време на преспиване - една от майките е бясна`

Преспиване изпадна в безпорядък, откакто една майка беше жигосана като " ужасна ", тъй като е дала на приятелите на сина си сладкиши със захар.

Родителят, на 43 години, споделя, че 10-годишният й наследник желал да преспи през уикенда с четирима от приятелите си мъже, с цел да играят видео игри. Тя се съгласи и ги похвали, че са се „ държали добре “ от самото начало.

Сутринта тя реши да предложи на децата „ особено лакомство “ и купи кутия с шест понички за закуска, като остави една настрани за себе си. Въпреки това, когато един родител усети полъха на снизходителното предложение, тя жигосах майката и я упрекна, че се пробва да направи сина си „ тлъст “.

В Reddit анонимната майка изяснява, че нормално подготвя храна като яйца, препечени филийки и смутита за закуска, само че желае децата да се насладят на „ занимателна “ храна за специфичния мотив. „ Предполагам, едно от момчетата сподели на майка си и аз получих извънредно известие във Фейсбук, в което се споделяше, че съм ужасна, че храня дец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР