ПРЕСЛЕДВАЩОТО НАПОМНЯНЕ НА IKE – Ген. Дуайт Айзенхауер, генерал с

...
ПРЕСЛЕДВАЩОТО НАПОМНЯНЕ НА IKE – Ген. Дуайт Айзенхауер, генерал с
Коментари Харесай

Бившият президент на Колумбийския университет Дуайт Айзенхауер предупреди, че ужасите от Втората световна война срещу евреите ще бъдат забравени

ПРЕСЛЕДВАЩОТО НАПОМНЯНЕ НА IKE – Ген. Дуайт Айзенхауер, военачалник с пет звезди, прекара пет години като президент на Колумбийския университет, само че мнозина наподобява са не запомнили неговите предизвестия от епохата на Втората международна война за ширещия се антисемитизъм.

ИЗВЪН ТОЗИ СВЯТ – Рядка звездна детонация, която ще се случи някъде през 2024 година, се чака да бъде „ един път -възможност за гледане през целия живот ", съгласно чиновници на НАСА.

ЗАБАВНИ НАХОДКИ – Индексът на Uber Lost & Found Index разкрива 26 необикновени предмета, които пасажерите от Съединени американски щати са съобщили за изгубени – от перука до живи паяци, домашна костенурка и други.

Пътници на Uber са съобщили за загуба на разнообразни неповторими предмети, в това число паяци, долни дрехи, стриди, костенурка и паник бутон. (iStock)

ПРУЖИННО КУЧЕШКО ЕКИПИРОВКА – От сгъваеми купи за храна до занимателна пукотевица за топки, вижте тези продукти, в случай че търсите да почерпите вашето кученце през този пролетен сез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР