Преследвани от полицаи изхвърлиха 9 килограма хероин на пътя край

...
Преследвани от полицаи изхвърлиха 9 килограма хероин на пътя край
Коментари Харесай

Гонка с полицията: Изхвърлиха 9 килограма хероин от кола

Преследвани от служители на реда изхвърлиха 9 кг хероин на пътя край Хасково. При гонката от прозореца на пътническото място били изхвърлени няколко пакета. Тримата мъже в колата са задържани часове по-късно на територията на Стара Загора и Карлово.

Не е имало предварителна информация за опиата, а до разкриването му се е стигнало инцидентно, откакто автопатрул засича колата с превишена скорост.

„ Товар притегля вниманието на сътрудниците, които рапортуват, че има автомобил, който реализира непокорство. В някои случаи това непокорство може да бъде квалифицирано като закононарушение - пречене на орган на Министерство на вътрешните работи да си свърши работата. Беше изпратен един екип от полицейски чиновници на място, където се случи изхвърлянето на движимостите. При идването сътрудниците откриха, че има изхвърлени 9 пакета с кафяво прахообразно вещество и една раница със характерна миризма на оцетни съединения ”, съобщи Чавдар Георгиев, шеф ОД на Министерство на вътрешните работи – Хасково.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР