Преследването на Тръмп показва колко гнила е американската политическа система.

...
Преследването на Тръмп показва колко гнила е американската политическа система.
Коментари Харесай

Путин: Преследването на Тръмп показва колко гнила е американската политическа система

Преследването на Тръмп демонстрира какъв брой гнила е американската политическа система. Действията против някогашния президент на Съединени американски щати е политически стимулирано. Това разяснява Владимир Путин, представен от Агенция Франс Прес. 

Кремъл, за който се счита, че поддържа другарски връзки с Тръмп, многократно се е изказвал в отбрана на някогашния президент, който е изправен пред редица обвинявания, свързани с интервенция в изборите.

„ Що се отнася до преследването на Тръмп, за нас, в сегашната среда, това е добре, тъй като демонстрира гнилостта на американската система “, сподели Путин на стопански конгрес в Далечния изток, съобщи БГНЕС.

„ Това е политически мотивирано преследване на нечий съперник ", добави той.

Путин, който е служил в руските служби за сигурност, добави: „ И това демонстрира против кого се борим... Както споделяха в руско време: „ с зверското лице на американския капитализъм “.

Отношенията сред Вашингтон и Москва, обтегнати от редица въпроси по времето на Путин, доближиха нови дъна, откогато Кремъл стартира широкомащабни военни дейности в Украйна.

Путин означи, че не чака смяна във външнополитическата позиция на Съединени американски щати по отношение на Русия, без значение от това " кой ще бъде определен за президент " през идната година.

Той упрекна Вашингтон, че подклажда антируски настроения измежду елементарните американци.

" Сегашните управляващи насочиха американското общество в антируски дух ", сподели съветският водач. „ Те го направиха и в този момент по някакъв начин обръщането на този транспортен съд в другата посока ще бъде доста мъчно. “ 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР