Преслава се нанесе при любимия си Павел в апартамента му

...
Преслава се нанесе при любимия си Павел в апартамента му
Коментари Харесай

Преслава се нанесе при Павел с майка си

Преслава се нанесе при обичания си Павел в жилището му в София. Певицата е взела със себе си и майка си Янка, която да й оказва помощ да мине по-леко през първата си бременност, както и по-късно с гледането на бебето, написа "България Днес ".

Преси удостовери слуховете и сама разгласи, че е бременна. Дълги години фолкпевицата живееше в жилището си в Пловдив и отхвърляше да стане столичанка. Имаше клюки, че апартаментът й е платен от предприемача Коко Динев по време на късата им любовна случка, само че Преслава изрично отхвърли сходни информации и разгласи, че сама си го е платила. Откакто е бременна и съществено обвързана, певицата е решила, че няма смисъл непрекъснато да пътува сред Пловдив и София. Затова и неотдавна тя се е нанесла в дома на бащата на бъдещето си дете, който се намира в столицата. Отнело е известно време, до момента в който придвижи всичките си облекла, обувки и движимости, само че към този момент двамата живеят като същинска двойка.

И все пак Преслава и Павел не са типичното семейство, защото в дома им има и трети човек. Майката на певицата - вуйна Янка. Тя се грижи за храната на изпълнителката и я съпровожда по време на прегледи при лекари. Майката на фолкаджийката дала обещание, че ще готви, чисти и пазари, а Петя, както е същинското име на певицата, не бивало да мисли за никакви битовизми. Вече има съмнение, че Преслава ще стане майка на момиченце, само че към този момент полът на детето се пази в строга загадка. Баща на детето на Преслава е Павел, който е прочут като някогашен другар на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева.

Преслава криеше връзката си с него, само че най-после двамата се появиха дружно на обществено събитие и всички подозрения бяха разсеяни. Преслава настойчиво криеше, че е бременна, само че най-после призна, че идва "бебе на борда ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР