Преслава има самочувствието, че е една от най-големите в попфолка,

...
Преслава има самочувствието, че е една от най-големите в попфолка,
Коментари Харесай

Това ли е дъното? Преслава се стресна и предприе отчаяни стъ...

Преслава има самочувствието, че е една от най-големите в попфолка, само че липса на внимание към изявите ѝ много я стресна. Феновете и показали " мижав интерес " към концерта ѝ с Теа Тайрович. Това се приказва в сектора, откакто взаимната изява, планувана за 19 август в „ Арена Созопол “, бе анулирана, освен това по обяд, часове преди оповестения начален час.

В известието, което бе пуснато в уеб страницата за онлайн продажби на билети, е посочено „ заради механически аргументи “, само че измежду почитателите потегли мълвата, че изненадващият поврат в желанието на фолк дамите да излязат на една сцена пристигнал след неособено впечатляващия концерт на сътрудниците им Галена и Меди предната вечер.

Двамата пели пред рехава аудитория при очакване за претъпкани трибуни. Все отново концертът им първо бе плануван в края на юли, само че бе изместен във вечерта преди този на Преслава и Теа Тайрович. Даже бяха пуснати в продажба комбинирани билети за двете фолк изяви, сякаш да се притегли повече интерес.

Явно не се е получило по този начин, което още веднъж повдигнаха въпроса за повишените възнаграждения на настоящите топ имена в сектора. Някои пеят против 5 бона, стигат и до 8000 лв. хонорар за присъединяване от час-два. Високите хонорари на фона на рецесията след пандемията и инфлацията неотдавна провокираха и недоволства от притежатели на нощни клубове, тъй като мъчно могат да обезпечат присъединяване на топ фолк звезда.

А когато настоящите имена в сектора се изсилят със независими концерти, може да се появят условия, както се показва в такива случаи, поради които или се местят на друга дата, или се анулират.

Причини евентуално могат да се бележит доста, само че измежду най-обсъжданите са точно нереалистичните упования, подплатени от високите възнаграждения, които фолк звезди взимат за изяви по нощните заведения. Коментира се още, че младото потомство очевидно избира да гледа топ артистите на жанра на сцените в чалготеки.

Тъкмо до тях и самите фолк реализатори ограничиха изявите си в последните години. Изключения има, само че за остарялата генерация, напомнят почитатели, визирайки турнетата на Ивана и Глория. Изпълнителката на „ Шампанско и сълзи “ препълни летните театри предходната година, въпреки че не бълва продукция на кг като настоящите звезди, написа в. " Уикенд ". Колежката ѝ също се радва на многочислена аудитория, когато пее в летни театри или на градски празници.

Глория прави възторг с всяка своя изява и това лято, вижда се от фотосите, които споделя в обществената мрежа, запечатали последните конcерти на открита сцена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР