Преслава е поредната попфолк звезда, която ще прави концерт в

...
Преслава е поредната попфолк звезда, която ще прави концерт в
Коментари Харесай

Преслава печели 250 000 лева от коцерт?

Преслава е следващата попфолк звезда, която ще прави концерт в " Арена София ". Два дни откакто хитовата изпълнителка разгласи новината и пусна билетите в продажба, местата започнаха да се разпродават скоростно. Вече съвсем не останаха билети за по 80 и 120 лв., които са най-скъпите за концерта й. Останалите са по 30, 40, 50 и 60 лв.. За разлика от сътрудника си Тони Стораро, чийто концерт в " Арена Армеец " е на 9 май, Преслава не е пуснала в продажба ВИП маси с консумация за по 10 индивида с цени от 3000 лв., 4000 лв. и 5000 лв..

Изявата на Преслава е на 16 ноември от 19 часа. Концертът е във връзка 20 години от началото на професионалната й музикална кариера. На сцената с нея ще пеят околните й другари Константин и Софи Маринова, както и други сътрудници. Феновете се надяват измежду тях да е и Елена Паришева, която прекъсна преди време музикалната си кариера, само че пък дуета й с Преслава продължава да се слуша. Изчисленията демонстрират, че в случай че успее да изпълни залата, звездата на фолка ще завоюва над 250 000 лв. чиста облага, написа HotArena.bg.

Преслава наподобява ще пее пред цялостна зала, като доста от феновете й оповестиха, че чакат независимия й концерт от много време. Не малко почитатели ще пътуват от чужбина, с цел да гледат обичаната си певица.

" Това е специфичен миг, който желая да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, цялостна с музика, страсти и изненади ", показа Преслава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР