Преслава дълго време имаше проблеми с обвързването, но явно това

...
Преслава дълго време имаше проблеми с обвързването, но явно това
Коментари Харесай

Шок в поп-фолка: Преслава се омъжи тайно СНИМКА

Преслава дълго време имаше проблеми с обвързването, само че очевидно това към този момент е единствено неприятен спомен. Първо роди дете, а след това даже се омъжи.
Преслава се омъжи! Това издаде нейната другарка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са подписали в гражданското, с цел да не се постанова Павел да припознава щерка си.

Истината лъсна по време на празненството за 35-ия рожден ден на Преси в столична чалготека. „ Поздравите довечера са за рожденичката Преслава. Те особено са поръчани от нейния брачен партньор Павел “, сподели на микрофона Софка и хвърли всички в ужас.

Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на фамилни начала, само че за първи път някой от тяхното обграждане издава, че те са семейство съгласно българското законодателство.

„ България Днес “ потърси Софи за коментар, само че телефонът й през целия ден беше изключен. Кога тъкмо певицата е подписала с обичания си, към този момент остава загадка.

Припомняме, че Петя, както се споделяше по закон фолк дивата до неотдавна, е по отношение на Павел Лазаров от над 2 години. Колкото и ревностен и абсурден да е той, тя нито за момент не сподели, че се съмнява в любовта си към него.

Затова новината за брака им е най-нормалното нещо на света. Все отново обаче се очакваше двамата да вдигнат огромно празненство по случая, а не да се задоволят с скришен брак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР