Преслава бе заснета от фотографи с едро коремче и силно

...
Преслава бе заснета от фотографи с едро коремче и силно
Коментари Харесай

Преслава най-сетне проговори за бременността си

Преслава бе снимана от фотографи с едро коремче и мощно поналята снага. Тъй като до скоро певицата бе анорексично слаба, незабавно плъзнаха подозрения, че чака дете от новия си другар Павел Лазаров.

„ Не съм бременна, към този момент. В случая признавам виновността си – а тя е, че около невероятните умения на Павел в кухнята, похапвам повечко. Глези ме всяка вечер с такива вкусотии, че не мога да устоя. Взимам си записка и давам обещание да се лимитирам с храненето и да упражнявам по-усърдно. Павел ужасно ме харесва по този начин, по-сочничка, само че...”, смее се изпълнителката, писа тези дни „ Уикенд “. Според осведомени, за месец и половина тя е качила 7 кг, които незабавно са се лепнали на коремчето и дупето й.

При последната си медийна изява пък добричлийката искрено описа за приказката, както я назова, в която сега живее. „ В годините съм си неволи доста тъкмо от тази известност. Държа на този човек и желая по някакъв метод да не се влияем от сходни трудове, тъй като малко или доста, каквато и душeвност да имаш, всеки може да се разклати от някакви публикации, които биха те наранили. И най-малкото, което е да се замислиш: „ Има ли доза истина или няма?!”. Ако имаш малко по-лабилна душeвност, може много по този начин да ти повлияе”, обясни Преслава за какво до момента е бранила любовта си с предприемача от медиен интерес.

Звездата на фолка призна, че до преди да го срещне постоянно се е чувствала самотна, написа HotArena. Подобни откровения хитовата пайнерка имаше и преди време в тв изявление, когато съобщи, че се случва човек очевидно да има всичко, от което би имал потребност, и отново да не е благополучен. Тогава за първи път добричлийката конкретизира повода за тези си страсти като акцентира, че се надява и тя да открие своя човек. Е, направи го! От няколко месеца Преслава се носи на крилете на любовта.

„ Наистина се усещам така… Надявам се приказката да не свършва. За мен това в действителност е приказка сега, което изживявам. Живеем дружно от първия ден. Не сме се разделяли за миг”, призна влюбената Преслава. Тя прави оценка хармоничната си връзка с Павел, точно тъй като преди нея се е чувствала самотна и не изключително щастлива.

„ Павел демонстрира огромно схващане към специалността ми, което е доста значимо за мен. Това ми е животът”, споделя изпълнителката на „ Водка с утеха”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР