Преслав Бобев е един от организаторите на конференциите Digital4. Преслав

...
Преслав Бобев е един от организаторите на конференциите Digital4. Преслав
Коментари Харесай

Преслав Бобев: Успехът на Digital4 се дължи на доверието, което изграждаме в бизнеса

Преслав Бобев е един от уредниците на конференциите Digital4. Преслав и неговият екип годишно подкрепят и провеждат разнообразни начинания, ориентирани към развиване на дигитализацията - в поддръжка на бизнеса и с мисъл към учащите. Той има богата експертиза при организирането и провеждането на конференции и бизнес конгреси, измежду които и годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv. Водил е делегации на най-високо държавно равнище в 90 страни в цeлия свят. Сред тях са и едни от най-предизвикателните политически и стопански дестинации като Либия, Иран, Куба, Мавритания, Пакистан и доста други.

- Г-н Бобев, остават броени дни до осмото издание на конференцията Digital4Plovdiv. Какво сте подготвили за посетителите?

- Предстои ни, без подозрение, най-силното издание на Digital4Plovdiv. Очакваме повече от 450 посетители да посетят събитието тази година. Програмата ще е още веднъж в две огромни зали, като сме подготвили един извънредно разчупен и ангажиращ внимание формат.  За първи път в програмата е включен един цялостен мастърклас на тематика Social Media Marketing, голям брой дискусионни панели и още изненади. Също за първи път в България участниците имат опция да заявят среща авансово с преподавател или сътрудник на конференцията през специфичен бутон в уеб страницата. Ние като уредници имаме уговорката да я координираме и тя да се реализира по време на конференцията в специфичната зала за срещи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР