Пресаташето на БФС - Христо Запрянов опита да даде яснота

...
Пресаташето на БФС - Христо Запрянов опита да даде яснота
Коментари Харесай

Мачът България - Унгария остава по програма, но всичко може да се промени

Пресаташето на БФС - Христо Запрянов опита да даде изясненост на въпросите, които мигновено се появиха в медийното пространство, откакто стана ясно, че българският шампионат прекратява своята активност най-малко до 13 април. Също по този начин той добави, че от футболната ни централа ще реши дали и по какъв метод ще се организира баража против Унгария за Евро 2020, като от съюза ще се съобразят с решението на държавните управляващи.

" С оглед на признатото изключително състояние от Народното събрание, Българският футболен съюз се преценява с него, защото ние сме в непрекъснат контакт с държавните управляващи, с Министерството на здравеопазването, с спешния щаб, с Министерството на спорта. Предвид ограниченията, които бяха гласувани през днешния ден, шампионата се прекратява в границите на този период, т.е. до 13 април "

" Важно конкретизиране е, че сега се образува експертна група, която ще работи върху другите разновидности за доиграване и актуализиране на програмата на шампионата. Внасям конкретизиране, че всичко в последна сметка зависи от УЕФА и възможните промени в интернационалния календар, които ще бъдат обсъждани във вторник. Вече е ясно, че ще има конференция с присъединяване на представители на всички страни членки и на нея ще се решат доста значими въпроси, които касаят и интернационалните шампионати, и европейското състезание ", сподели още Запрянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР