Препоръките на Фън Шуй за пространството под леглото Според Фън

...
Препоръките на Фън Шуй за пространството под леглото Според Фън
Коментари Харесай

Препоръките на Фън Шуй за пространството под леглото

Препоръките на Фън Шуй за пространството под леглото

Според Фън Шуй всяко движимост в къщата би трябвало да се намира на несъмнено място. В противоположен случай силата в дома ще бъде нарушена, което ще се отрази отрицателно на членовете на фамилията. Има няколко неща, които не трябва да се съхраняват под леглото, в случай че не желаете да се сблъскате с проблеми и да се чувствате неразположени.

Какво съставлява Фън Шуй?
Това е даоистка доктрина за организацията на пространството. Основната концепция е, че всяко нещо има своя лична сила – позитивна или негативна. Следователно всяко нещо, което се намира в къщата, може да повлияе на енергийните потоци и положението на хората, които живеят в нея.

Има общи правила за вярното обзавеждане на жилищата. Фън Шуй дава рекомендации, свързани с това къде да съхранявате избрани предмети, къде да поставите леглото и къде би трябвало да бъде вратата.

Според почитателите на учението вярната организация на пространството ще усъвършенства благосъстоянието, ще заздрави връзките сред членовете на фамилията и също по този начин ще притегли средства.

Правилата на Фън Шуй се ползват освен за това къде да поставите мебелите или облеклата, само че и за това, което не би трябвало да вършиме.

Защо да почистите пространството под леглото?
Леглото е място, където хората прекарват към една трета от живота си. Следователно енергийната връзка с него е доста мощна за всеки човек. По време на сън сте по-уязвими, затова би трябвало да се предпазите.

Според Фън Шуй първото нещо, което би трябвало да извършите, е да подредите пространството под леглото. Ако това не бъде направено, човек ще се сблъска с доста болести (физически и емоционални). Вратата за негативизма ще бъде отворена.

Всяко едно нещо под вашето легло въздейства на енергийнята в стаята. А това от своя страна оказва въздействие върху жителите на къщата. Влиянието се демонстрира освен в измененията в здравословното положение, само че и в персоналния живот и финансовото положение.

Дори в случай че имате дребен апартамент и сте принудени да съхранявате движимости под леглото, бъдете деликатни. Каквито и предмети да има, те би трябвало да са чисти и не би трябвало да пречат на съня. На първо място, приказваме за енергийната непорочност на движимостите.

И още нещо – в случай че желаете да намалите негативното влияние, не забравяйте да избършете пода под леглото, когато почиствате. Използвайте култивиран чай или тамян.

Какво не би трябвало да съхранявате под леглото?
Всичко, което е обвързвано с неприятни мемоари. Няма значение защо става въпрос, само че такива обекти носят негативна сила. Отървете се от тях незабавно.

Неща, подарени от някогашни сътрудници. Ако ги пазите, няма да можете да се разделите с предишното. Винаги ще се връщате обратно и тези дребни неща нямат място под вашето легло.

Повредени, скъсани облекла или обувки. Съхранявайте ги на друго място. Тези детайли крадат от позитивната сила.

“Мъртви ” растения. Тук не става въпрос единствено за сухо цвете, само че и за всевъзможни икебани и други неща. Те са източник на мъртва сила, в подмяна ще получите единствено утежняване на благосъстоянието и главоболие.

Счупени движимости. Тъй като обектът към този момент не извършва главната си функционалност, той акумулира „ счупена “ сила. И тя ще ви повлияе. Не дръжте под леглото това, което може да внесе безпорядък в живота и да изплаши шанса. Може би просто не сте забелязали счупената играчка или нещо друго, което е попаднало под леглото. Такива неща би трябвало да бъдат изхвърлени.

Стари уреди. Ако имате джаджи, които към този момент не употребявате, не ги съхранявайте под леглото. Дори в случай че решите, че в един миг може да са ви потребни, по-добре е да го поставите на друго място.

Вижте още: Салата “Талисман ” – превъзходен вид за новогодишната софра

Ако желаете да запазите позитивната сила вкъщи, погледнете под леглото си. Не забравяйте, че леглото е място за отмора, както и за релакс. Според Фън Шуй, мястото за спане би трябвало да бъде чисто. Не бива да има предмети, които биха могли да акумулират негативна сила. Така че проверете своето легло незабавно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР