Препоръчително е да отделите време за преосмисляне на житейските планове

...
Препоръчително е да отделите време за преосмисляне на житейските планове
Коментари Харесай

Везни, следвайте сърцето си. Скорпиони, намалете темпото

Препоръчително е да отделите време за преосмисляне на житейските проекти и да определите съответен период за тяхното осъществяване.

Овен – Не отлагайте за на следващия ден тези неща, които можете да съумеете да свършите през днешния ден. Опитайте се да покажете самообладание към слабостите на другите и да не влошавате обстановката. Посветете задоволително време на фамилията си.

Телец – Уединението ще ви помогне да намерите още веднъж себе си. Отделете си задоволително внимание, поглезете се, намерете си някакво прелестно занятие, забавление, до момента в който се почувствате по-добре.

Близнаци – Хороскопът ви за деня е цялостен с оптимизъм, добра сила и възторг във връзка с любовния ви живот. Вашият сексапил ще ви помогне да успокоите някого в напрегната обстановка през днешния ден.

Рак – Бъдете подготвени за обстоятелството, че ще би трябвало да се занимавате освен със своите, само че и с непознати каузи. На някои няма да желаете да откажете, на други просто не можете. Възползвайте се от почивните дни, с цел да се откъснете от отговорностите и обърнете внимание на здравето си.

Лъв –Обсебени сте от мисли и алтернативи, само че би трябвало да отделите време за отмора и разпределяне на мозъка. Помощта на някои близки другари ще бъде добре пристигнала за решение на избрани проблеми.

Дева – Не е нужно да планирате всеки подробност от днешния ден, само че би трябвало да имате тактика, с цел да не се изгубите в многочислените отговорности. Докато пиете утринното си кафе, направете лист с нещата, които желаете да свършите.

Везни – Този уикенд би трябвало да извършите нещо друго, което да ви освободи от това, което ви стресира. Няма да сгрешите, в случай че следвате сърцето си, тъй като то ще ви води на вярното място. Днешният коефициент на шанс за вас е добър.

Скорпион – Добра концепция е да намалите темпото на живота и да се насладите на чудото, наречено живот. Днес доста прелестни неща ще се случат към вас, само че няма да можете да ги забележите, в случай че сляпо бягате от едно обвързване към друго.

Стрелец – Денят дава обещание да бъде много деен. По-добре е силата да я насочите към реализирането на съответни цели. Всъщност не очаквайте от ориста повече от това, което тя в действителност може да ви сервира.

Козирог – Може да сте се чувствали малко отпаднали в последно време, с ниско равнище на сила, възторг и воля. Не се опасявайте, всичко това е на път да се промени. Днес би трябвало постепенно да започнете да ставате по-енергични и по-активни.

Водолей – Днес сте предразположени повече към спокойните удоволствия. Решете какво тъкмо желаете да вършиме и му се отдайте. Необходимо е да обедините в себе си здравомислещ разсъдък и желанието за обновяване.

Риби –Днес може да сте по-склонни да вземате ирационални решения. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Трябва да се концентрирайте повече върху себе си. Може да разчитате и на поддръжката на близки хора.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР