Преподаватели от Философския факултет към Югозападния университет Неофит Рилски“ участваха

...
Преподаватели от Философския факултет към Югозападния университет Неофит Рилски“ участваха
Коментари Харесай

Преподаватели от Философския факултет на ЮЗУ участваха в международна научна конференция в Брюксел

Преподаватели от Философския факултет към Югозападния университет „ Неофит Рилски “ участваха в заключителната конференция по план „ Track-IN | Public employment services tracking effectiveness in supporting rural NEETs “ (http://www.track-in.eu).

Проектът има за цел да даде модел за оценка на успеваемостта от предоставяните услуги и поддръжка от публичните служби по претовареност на младежи отвън системите на претовареност, обучение и образование в дребните обитаеми места. Той се финансира от Норвежкия финансов механизъм (EEA Grants), a Югозападният университет „ Неофит Рилски “ си партнира с 11 европейски организации, измежду които и Международната организация на труда (ILO).

В научния конгрес, който се организира в Брюксел, участваха 83 учени от разнообразни европейски университети. В програмата на събитието беше изработен заключителен доклад за постигнатите резултати от дейностите по плана, а също по този начин беше формиран проект за продължение на активността в бъдещи взаимни начинания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР