Преподавател простреля студент, който дал грешен отговор на въпрос.Полицията в

...
Преподавател простреля студент, който дал грешен отговор на въпрос.Полицията в
Коментари Харесай

Преподавател простреля студент, който отговорил грешно

Преподавател простреля студент, който дал неверен отговор на въпрос.

Полицията в Бангладеш е задържала университетския учител в столицата Дака, откакто решил да прави оценка по коренен метод - ранил с огнестрелно оръжие студента по медицина, който дал отговор погрешно на заложен от него въпрос.

Професорът от катедрата по публично опазване на здравето към Медицинския факултет Райхан Удин бил задържан в понеделник вечерта след подаден сигнал от бащата на ранения юноша, заяви за организация EFE източник от локалната полиция.

Третокурсникът бил признат в болница с огнестрелна рана в дясното бедро. Състоянието му е устойчиво, съобщи ректорът на университета Амирул Хосеин.

По информация на проверяващите Удин задал въпрос, на който студентът не дал отговор вярно. Тогава на преподавателя му прищракало нещо, ненадейно извадил револвера, който носил, и създал изстрел. По това време залата била цялостна със студенти, само че за благополучие няма други потърпевши, написа " Телеграф ".

От полицията оповестиха, че арестуваният не е имал позволение за притежаваното оръжие. От офиса и от вкъщи му органите на реда иззели още нелегално притежавани оръжия, в това число и няколко броя мачете.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР