Препълнен парк с усмихнати деца и родители, над триста участници

...
Препълнен парк с усмихнати деца и родители, над триста участници
Коментари Харесай

Голям детски празник подари на децата кметът на район „Южен“ за 1 юни


Препълнен парк с усмихнати деца и родители, над триста участници от учебни заведения в „ Южен “, „ Централен “ и „ Западен “ обединени от „ Ненси денс “ и Анастасия Чочева, надуваеми крепости с изцяло свободен достъп за всички деца, дарове и доста лакомства, обезпечени от спонсорите. Така изглеждаше през вчерашния ден парк „ Райчо Кирков “.

От 18.00 до 20.00 часа, всички пристигнали на концерта се любуваха на впечатляващите осъществявания на децата, както на превъзходните танцьори, по този начин и на надарените артисти. Паркът се трансформира в красива сцена за изява на доста деца в пъстроцветни и истински костюми. Зам. кметът на регион „ Южен “ – госпожа Атанаска Тунтова прочете приветствен адрес от името на кмета на региона господин Костадин Язов, връчи грамота на всеки живописен началник. Тя пожела на децата здраве, игри и занимания освен на празника, само че през цялата почивка!

Страхотните девойки от „ Алианс за доброволци “ осигуриха опцията всяко дете да получи премия и лакомства, обезпечени от нашите спонсори.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР