Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 28 и 33 градуса.

...
Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 28 и 33 градуса.
Коментари Харесай

Жегите Ще Се Редуват С Шокови Бури И Порои И Във Вторник! Ето Къде Ще Връхлетят!

Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще доближат сред 28 и 30 градуса. Температурата на морската вода се чака да стигне 23 – 25 градуса, на север от нос Калиакра - към 21 градуса. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1 200 метра към 23 градуса, на 2 000 метра – към 16 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца, денем краткотрайно ще се намали.

Утре ще доминира слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в западните и северните региони, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 29 и 34 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево и горещо. Купеста облачност ще се развива в следобедните часове, основно над планинските региони, само че вероятността за превалявания е дребна. Температурите ще се покачат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР