Преносимата станция поддържа неотложни нужди като LED осветление и SOS

...
Преносимата станция поддържа неотложни нужди като LED осветление и SOS
Коментари Харесай

DLNRG PPS2400 – преносимо захранване за дома и къмпинга


Преносимата станция поддържа неотложни потребности като LED осветяване и SOS мълния

Кризата с електроснабдяването, подбудена от първия сняг, сложи по-остро от всеки път потребността от аварийно зареждане, най-малко за няколко часа, до момента в който повредата бъде отстранена (в удобния сюжет ). Преносимите зареждания са практично решение в сериозни обстановки, а също по този начин когато сме на излет или на къмпинг.

Достъпна като цена портативна захранваща станция предлага онлайн магазинът Cafago. Моделът коства единствено €88,29 и се доставя гратис от европейски склад. Това устройство може да отговори на незабавните потребности от осветяване и зареждане на уреди, преносими компютри или други джаджи.

DLNRG PPS2400 разполага със 7 изходни врата за зареждане на разнообразни устройства

Какви са опциите на портативната станция? Нейната LiFePO4 батерия има параметри 240Wh 18,2V/75000mAh – в естествения случай това е задоволителен потенциал за най-неотложните потребности от електричество вкъщи, или на открито, когато сме на път, на къмпинг и в други сюжети.

има 7 изходящи врата за зареждане на разнообразни устройства, в това число два USB и два USB-C врата (PD25W и PD60W), един DC 12V/10A и един AC 230V, порт за запалване на цигара 12V/10A. От друга страна, станцията може да се зарежда с сила по 4 метода: от контакт за изменчив ток, безоблачен панел, зареждане от врата за цигара в колата и PD порт (през USB -C).

DLNRG PPS2400 може да се зарежда по четири разнообразни метода

Преносимата станция разполага с LCD екран, който ясно демонстрира зареждането и положението на портовете – включени/изключени. Освен това поддържа LED осветяване навън с висока бляскавост, а също по този начин – SOS мълния, която е практично решение при незабавни избавителни повиквания.

е добре обезопасена от разнообразни въздействия. Вградените отбрани предотвратяват щета от претоварване, несъразмерен ток, прегряване или презареждане. Дори в случай че е развалена, станцията няма да се възпламени елементарно, защото структурата ѝ е устойчиво построена.

DLNRG PPS2400 в характерен сюжет на потребление – зарежда мобилни устройства

Това е плътно захранващо устройство с размери 175х89х209 мм и тегло под 3 кг, т.е. комфортно е за преместване и предпазване. Моделът е подобаващ както за домашна приложимост, по този начин и за пътувания на дълги дистанции и къмпинг навън. В комплекта влизат станцията, захранващ адаптер и документи.

Можете да купите портативното зареждане тук: за €88,29 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР