Пренасянето на професията у дома понякога не е въпрос само

...
Пренасянето на професията у дома понякога не е въпрос само
Коментари Харесай

10 Не!Съвета: Как да адаптираме професията си към home office

Пренасянето на специалността вкъщи от време на време не е въпрос единствено да си занесеш преносимия компютър от бюрото в офиса - в хола. Но привидно невъзможната задача е допустима с къшей въображение, прецизно дезинфектиран по отношение на изключителните ограничения за справяне със болестта. Ето положителни практики за всекиго:
1. Ако сте министър председател, може да придвижите работата си изцяло. Просто би трябвало да употребявате selfy камерата на личния си телефон, с цел да снимате live видео за facebook и да не обикаляте да наглеждате неща, от които не разбирате доста, а да им се обаждате с видео връзка и да не разбирате доста от безвредна обществена отдалеченост.
2. Ако сте основен прокурор, вкъщито ви е цялата България и действително сте си home office, бдейки над сигурността ни и справедливостта посред ни.
3. За мисирките не е чак толкоз розово ситуацията. Ще би трябвало да стоите у дома и да разказвате неща от Фейсбук за тези, които не употребяват Фейсбук. Срамна работа няма.
4. Футболистите, несъмнено, може да симулират футболните си срещи на видео-игри, като употребяват тайничко Viber, с цел да се схващат по какъв начин да ги уредят, тъй че да завоюват след това от залозите при букмейкърите, работещи също от у дома.
5. За таксиметровите водачи обстановката е извънредно рискова и работата от у дома е мощно целесъобразна. Затова може да изкарате околните си от у дома, до момента в който хапвате дюнер. После не ги пускайте назад, тъй като курсът да си стоите на едно място не е преференциален.
6. Хайлайф. Българският елит не е привикнал да заплаща за храненето си и то да е у дома. Все някой би трябвало да го пои и угоява на безумни всемирски събития. Ситуацията е тежка, само че сигурно връзките с мастити предприемачи може да ви обезпечат едно хубаво карантиниране в някоя тяхна частна клиника, не губете кураж!
7. Служителите на почистването може да си стоят у дома и да играят Trash Truck Simulator гратис от уеб страницата на Microsoft.
8. Космонавтите са известни като експертите, чиято работа е най-свързана с изминаване на огромни дистанции и месеци, прекарани отвън дома, също както монтьор в реклама на магазин за шарена пластмаса. За да им е по-лесно, домовете на космонавтите би трябвало да бъдат напълнени с вода, с цел да се симулира най-малко отмалко безтегловност.
9. Жриците и жреците на любовта. Най-древната специалност, сестринска на мисирството, е под страховит риск. Някои танцуват пред камери и съблазняват клиенти по този начин, само че не трябва да се подценява и позабравената в последно време класика - телефонната обич. Импулсните телефони ще възродят стопанската система.
10. Ако сте пък олигарх с хиляди, дарени от страната бизнеси, неотменими значими срещи, публични поръчки за печелене и съперници за институционално опраскване, съберете авторитетни хора да живеят във вашата постройка. Така по комшийски отново е по-сигурно.
 
Автор : Самуил Петканов, Прас Прес

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР