„Премина поредният, най-успешен сезон на театъра, по отношение на резултатите.

...
„Премина поредният, най-успешен сезон на театъра, по отношение на резултатите.
Коментари Харесай

Рекорден интерес към театър Адриана Будевска, интересни постановки очакват бургазлии

„ Премина следващият, най-успешен сезон на театъра , във връзка с резултатите. Повече от 60 000 души почетоха нашите представления през предходната година, макар увеличената цена на билетите, която към този момент е 15 лв. ".
Това съобщи шефът на театъра Борислав Чаринов.
Той разгласи, че от новата година артистът Тихомир Благоев е член на трупата, а публиката към този момент го гледа в спектакъла „ Мрак “ от Антон Страшимиров. Предстоят негови участия и в последващи спектакли.

Борислав Чакринов е удовлетворен и от постигнатите финансови резултатаи, тъй като те дават успокоение на всички участници в процеса на създаване на постановките.
„ През минали сезон сме изиграли близо 180 постановки. Приходите от билети са над 800 хиляди лв.. Всичките ни индикатори са по-добри от предходната година и това ни дава опция да работим умерено, което се отразява позитивно на всички сътрудници. Ние към този момент имаме представления, които са на сцена от 15 години, а най дълго играният театър, към този момент 14-ти сезон, който продължава да се гледа и през днешния ден, е „ Омайна нощ “, показва Чакринов.

На въпрос на Actualno.com, кое е представлението номер едно по интерес на феновете, шефът на театъра сподели: „ Нямаме бокс офис ранглиста, само че се опитваме да разположим спектаклите в репертоара по този начин, че да се играят колкото е допустимо по-дълго. Дори доста софийски театри не могат да поддържат репертоар като нашия, от 27-28 заглавия, което по никакъв начин не е малко “, безапелационен е Борислав Чакринов.
Голяма част от представленията гостуват в разнообразни обитаеми места и също се радват на интерес от страна на публиката.

Историята на театъра не помни случай, в който залата да не е била изпълнена до краен лимит.
„ Нямаме проблеми във взаимоотношенията ни с публиката, за което постоянно сме били признателни и всички са ни завиждали ", прибавя шефът.

В театъра към този момент се репетира „ Гераците “ на Елин Пелин, с режисьор Десислава Шпатова. За основната роля е поканен артистът Рашко Младенов. Премиерата се чака да бъде на 25 февруари . Следващото заглавие е „ Свекърва “ на Антон Страшимиров, с постановчик Бойко Богданов.
Публиката ще може да гледа един богат и разнороден репертоар. В него доминират представления по български типичен творби, което постоянно е било и една от дилемите на театъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР