Премиите в ЦСКА за победа във вечното дерби в събота

...
Премиите в ЦСКА за победа във вечното дерби в събота
Коментари Харесай

Надъхват ЦСКА за победа над Левски със солидни премии


Премиите в ЦСКА за победа във безконечното дерби в събота ще са по 5000 лв.. Това е бонусьт, който играчите могат да получат за триумф както в конфликта с Левски, по този начин и за този с Лудогорец в Разград на 5 ноември (неделя).

Премиите са сензитивно повишени по отношение на тези, които се поставят на играчите в останалите дуели. Подобни на актуалните са били спомагателните тласъци и за пролетните конфликти с Левски. ЦСКА завоюва последните две издания на дербито с по 3:0 - на 29 април и на 28 май, и по този начин играчите са проработили солидни бонуси. Вече в трети следващ сезон, откогато Гриша Ганчев е зает с клуба, всички заплати и награди в клуба се изплащат без никакво закъснение.

Футболистите на ЦСКА се готвят едноразово във всеки един ден преди дербито. Отборът не получи нито ден отмора след издънката против Пирин (0:0). Игралите в дуела на " Армията " имаха възстановително занятие в понеделник, а от през вчерашния ден към този момент се готвят на цялостни обороти. В тренировките се натъртва на тактиката за мача със сините. Спортно-техническите фактори в ЦСКА обявиха, че чакат дербито с Левски да прилича срещата с Пирин - армейците да атакуват, а противникът да е спретнат в своята половина и да дебне за контраатаки. Двубоят в събота е с начален час 16:00, като се чака слънчево време и над 20 градуса температура, съобщи Sporta.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР