Премиерният уикенд на Цар Лъв“ съвсем заслужено го изпрати на

...
Премиерният уикенд на Цар Лъв“ съвсем заслужено го изпрати на
Коментари Харесай

„Цар Лъв“ заслужено се възкачи на трона на рекордите по света и у нас

Премиерният уикенд на „ Цар Лъв “ напълно справедливо го изпрати на върха на класациите и у нас, и в международен мащаб . Като една от най-впечатляващите продукции тази година, той провокира бурни страсти, разсъни сантименталните усеща на хората, израснали с него, и предизвика интерес у по-малките, които занапред се срещат със зашеметяващата история.

И в духа на величествения сюжет, трогателния роман и музиката „ Цар Лъв “ зае мястото си измежду филмовите рекордьори в България за най-хубав премиерен уикенд за юли под марката на „ Дисни “ и трето място за най-хубав премиерен уикенд за юли въобще у нас с повече от 52 000 фенове и боксофис от над 575 000 лв. за премиерния уикенд и предпремиерата си.
 Форум филм
В международен мащаб боксофисът на новата версия на неостаряващата класика досега е стигнал главозамайващите 531 млн. $ общи доходи.

Филмът, който може да се назова даже произведение на изкуството поради революционните технологии , вложени и в най-пренебрежимо дребния косъм от мустаците на Пумба, свети блестящо на международния кино хоризонт. В субтитрираната версия феновете могат да чуят гласовете на суперзвездата Бионсе като Нала, Доналд Глоувър в ролята на Симба , Джеймс Ърл Джоунс , който още веднъж подари гласа си на Муфаса , и куп други звезди.-->
 Форум филм
Дублираната версия на кино лентата пък събра на едно място някои от най-уважаваните артисти от дублажното изкуство, в това число Георги Тодоров, Здравко Димитров, Петя Миладинова, Кристина Кокорска и други А дребните Симба и Нала са озвучени от надарените Максим Ялнъзов и Калина Асенова.

Новият аранжимент на саундтрака, който също е самобитна среща на поколенията в лицето на класика Ханс Цимер и новаторският Фарел, неповторимият почерк на феноменалния Джон Фавро и брилянтната образна картина фактически са неоспорим факт и трансформират „ Цар Лъв “  в едно неповторимо събитие за своето време, което кара дребни и огромни да тръпнат пред огромните екрани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР