Премиерният сериал е новият вълнуващ разказ, който ще прикове вниманието

...
Премиерният сериал е новият вълнуващ разказ, който ще прикове вниманието
Коментари Харесай

Любов и храброст в премиерния сериал „Някой като теб“ по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал е новият трогателен роман, който ще прикове вниманието на феновете от 4 декември. Няколкократно номинираната и награждавана поредност със мощно обществено обръщение повежда през живота на младо момиче и опитите ѝ да откри благополучие в свят, изпълнен с неправда и наложени от традициите ограничавания. Епизодите на сериала ще се излъчват от понеделник до петък, от 20.00 ч по.

„ Някой като теб “ ще срещне феновете с невръстната Ганга, овдовяла в деня, в който се омъжва, откакто брачният партньор и татко ѝ, с който е доста близка, са убити в протест на брега на река Ганг в Индия. Предстои ѝ нелека битка за правото да живее щастливо, обратно на всички ограничавания, които обществото постанова на вдовиците. Ганга е упреквана за гибелта на брачна половинка ѝ, който в никакъв случай не е срещала, макар че е на възраст, на която даже не схваща изцяло какво значи брак.

Надежда намира в осиновителите си - юриста Ниранджан Чатурведи и брачната половинка му Мадви, които се отнасят с нея като със личните им две деца. Но скоро се постанова майката на Ниранджан - Аммаджи, да поеме грижата. Тя от своя страна не харесва Ганга и се отнася с нея като с овдовяла прислужница. Следва скок във времето – Ганга към този момент е пораснала и чака своята детска обич Сагар да се завърне вкъщи. Когато обаче се връща, той наподобява не споделя нейните усеща – или най-малко по този начин си мисли. С разрушено сърце Ганга ще би трябвало да откри сили да се изправи още веднъж, с цел да продължи по дългия път към по-справедлив и изпълнен с същинска обич живот.

Сред триумфите на „ Някой като теб “ е премията от Индийската телевизионна академия за най-хубав сериал със обществено обръщение през 2015 година, а младата звезда Рухана Кхана безапелационно печели освен благосклонностите на феновете пред дребния екран, само че и премията за най-хубава актриса-дете за ролята си на дребната Ганга.
 Някой като теб NOVA-->
Талантът на боливудската актриса Адити Шарма също не остава неусетен, която получава номинация за облика на порасналата Ганга. Създател на разтърсващия роман със мощно обръщение e Юсуф Ансари.

Една невероятна история за малко момиче, което провокира остарелите обичаи – по един съчувствен, само че и смел метод. Не пропускайте да станете част от нея с епизодите на премиерния сериал „ Някой като теб “ по – от 4 декември всяка делнична вечер от 20.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР