Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия От всички страни

...
Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия От всички страни
Коментари Харесай

Най-дълго играната чешка театрална комедия с премиера на българска сцена

Премиерата на най-дълго играната чешка театрална комедия " От всички страни " на българска сцена ще бъде на 7 март в " Театро оттук канала ", следват представления и в други градове, научи ДУМА от Татяна Павлова, Артвент. Актьорите Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов и Деян Ангелов провокират вулкан от недоразумения и комични парадокси под режисурата на Николай Гундеров. Автори на пиесата са Роман Венцел и Михаела Долежелова.
Сюжетът заплита в комплицирани връзки две другарски двойки. Бракът на Тревор и Нина на пръв взор наподобява съвършен - той е изявен гинеколог, а тя - собственичка на прочут италиански ресторант. Под лъскавата обвивка обаче се крие същински пъкъл на земята. Причината за това е тежък предбрачен контракт с съществена уговорка - този, който подаде молба за бракоразвод, ще загуби цялото си имущество в интерес на другия. Единственото избавление е единият да хване другия в невярност. 
И тъкмо тук се появяват техните другари Имелда и Артур - странна скучновата двойка. Тя е врачка със лично телевизионно предаване, а той - академични професор. Водени от жаждата да скъсат брачните окови, Тревор и Нина въвличат своите другари в задача с незнаен край. А едно домашно празненство се трансформира в комично полесражение с единствена цел - бракоразвод.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР