Премиерата на Крийд 2 е идния петък, 23 ноември, и

...
Премиерата на Крийд 2 е идния петък, 23 ноември, и
Коментари Харесай

Крийд 2 - какво се крие в саундтрака на филма

Премиерата на " Крийд 2 " е идния петък, 23 ноември, и това ни накара да се разровим за любопитни неща към кино лентата. И в тази рубрика попада саундтракът му, в който са забъркани много известни реализатори.

 Нов филмов откъс на
Ще успее ли Адонис Крийд да пренапише историята

Адонис Крийд ще заложи всичко на един мач

Това е по този начин, тъй като всеки добър филм има потребност от добра музика, а за нея в " Крийд 2 " се е погрижил рапъра и продуцент Mike WiLL Made-It . Той е озаглавил саундтрака " Creed II: The Album " , а в него ще намерим 15 части на разнообразни реализатори.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mike WiLL Made-It (@mikewillmadeit) на Ное 12, 2018 в 7:47 PST

Сред тях са Nas, Ники Минаж, Vince Staples, A$AP Rocky, Рик Рос, 2 Chainz, Gucci Mane, YG, Trouble, Quavo, Juicy J . По-силно усещане вършат обаче две песни.

The Mantra , в която са забъркани Mike WiLL Made-It, Фарел Уилямс и Кендрик Ламар. Както и парчето Midnight , тъй като в него са ще чуем Теса Томпсън , която е и една от звездите на кино лентата, дружно с рапъра Gunna.



Изобщо не трябва да ни изненадва фактът, че всичко е рап, тъй като въпреки всичко филмът е за бокс, а този жанр носи точното въодушевление. За да подкрепим тези думи с нещо, ще напомним първия филмов откъс на " Крийд 2 ", в който песента на Кендрик Ламар - DNA. пасваше просто съвършено.



" Крийд 2 " е по кината от 23 ноември

 Майкъл Б. Джордан, Nike x Adonis Creed - новата колаборация на артиста със спортната марка
Как да изглеждаме като Адонис Крийд, до момента в който упражняваме

Nike + Майкъл Б. Джордан
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР