Премиерът в оставка Бойко Борисов посети тази сутрин софийската Семинария,

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов посети тази сутрин софийската Семинария,
Коментари Харесай

Борисов в Семинарията: Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на Радев

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети тази заран софийската Семинария, където се срещна със свещеници и приказва за политическата обстановка в страната.

"Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, с цел да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев – да има лична ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост – ние сме уволнени от тази там…, хайде да не ги наскърбявам. А в това време споделят - Борисов, продължава да ръководи ", разяснява Борисов.

Той упрекна политици и държавници, че не вземат отношение по шпионските кавги с Русия. Борисов добави, че Екологичен потенциал е пуснал за координиране декларация, в която са взели участие и ГЕРБ и в която са изразили цялата си поддръжка към президента на Екологичен потенциал, към зам.-председателя на Европейска комисия и още няколко души за глобите, наложени им от Руската федерация, свързани с правата на индивида.

"На фона на всичко това и нашата поддръжка е крещящо към този момент мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Докато ние сме работили по тях. Иначе обичат да се изричат. За Корнелия и другите не приказваме “.

На конгрес имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с Българска социалистическа партия, тъй че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в реторика, когато знае, че това е невероятно ", добави Борисов.

По-рано, във фейсбук страницата си, Борисов разгласява приветствие във връзка Великден:

Възкресение Христово е популярен ден на безкрайната Божия мощ и наслада. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията берекет донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!

Днес е време за обединяване и време за решения! Няма компликация, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, в случай че сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни старания в битката с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина изгубиха близки. Днес сме по-силни, през днешния ден прегръдката е по-възможна, през днешния ден пътят е на половина извървян. И колкото и мъчно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и вяра. Нека всеки отвори личния си храм, където остава самичък със себе си, с цел да откри сили да продължи напред.

Живеем във време на тествания, борим се с чужд зложелател - незабележим, само че безсърдечен. Светът е в икономическа рецесия. За жал в България сме към този момент и на прага на политическа рецесия. Обсебени от тесногръдство, ненавист и нарцисизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите случки. Решителност и отговорност са нужни, с цел да преминем и през това тестване. За положителното на всеки дом, за положителното на всеки един от нас.

През годините хората ми дадоха доста уроци. Аз се изучавам от тях всеки ден. И се увещавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам по какъв начин можем да го извървим, има още малко време и доста старания, с цел да тръгнем по верния път.
Честито Възкресение!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР