Премиерът в оставка Бойко Борисов е в отпуск утре и

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов е в отпуск утре и
Коментари Харесай

Натъкнахме се на феномена премиер - беглец

Премиерът в оставка Бойко Борисов е в отпуск на следващия ден и няма да пристигна в Народното събрание, откакто стана ясно, че новите народни представители го викат на следващия ден на чуване. Това разгласи в предаването " Лице в лице " по БТВ Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън! ".

Според нея сме се натъкнали на феномена министър председателят - дезертьор.

" На два пъти, единствено в един пленарен ден той съумя да избяга два пъти от Народното събрание и  законодателната власт “, сподели Манолова. По думите й Борисов е трябвало да бъде в Народното събрание и като настоящ министър председател, и като министър председател, който подава оставката на своя кабинет.

Председателят на парламентарната група " Изправи се! Мутри вън! " съобщи, че ще упорстват „ тази игра на гоненица и този опит на Борисов да унизи българския парламент “ да бъде кръстосан.

" Управляваш 10 години страната и те е боязън да дойдеш в Народното събрание, това обикновено ли е? ", разяснява и зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Депутатите се събират още веднъж в остарялата постройка на Народното събрание. Заседанието е планувано за 10 ч. сутринта.

По-рано през днешния ден новизбраният ръководителят на Народното събрание Ива Митева сподели, че първа точка от дневния ред е чуване на Борисов и ще се свържат с него по отношение на наличието му на следващия ден в Народното събрание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР