Премиерът Николай Денков отправи очаквано остра критика към президента Румен

...
Премиерът Николай Денков отправи очаквано остра критика към президента Румен
Коментари Харесай

Денков нападна лошо Радев! Тежко обвинение

Премиерът Николай Денков насочи предстоящо остра рецензия към президента Румен Радев.

" Още преди да бъде образувано държавното управление, президентът се опитваше да го бутне " - това коментира премиерът учен Николай Денков пред публицисти в Плиска, където участва в гала по откриването на бюст-паметник на Димчо Дебелянов. Повод за коментара му е изразеното от президента подозрение за стабилността на властта. 
-->
" Какво да разясня повече от това, всички го виждаме ", беше сбитият му коментар. 

Относно желаната от кабинета промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, която зависи от държавния глава, Денков разяснява, че в момента във вътрешното министерство има двувластие и това може доста съществено да пречи на работата. Той допълни, че в случай че е на мястото на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, при създалата се обстановка, би си подал оставката.

Относно разговора с ГЕРБ, министър председателят уточни още, че няма планувана дата за лидерска среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, само че посочи, че се надява в най-скоро време " да бъде възобновен този регулярен разговор ", който по думите му е помогнал да започва работата на държавното управление и на Народното събрание " по метод, който да бъде потребен ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР