Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че има реална възможност

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че има реална възможност
Коментари Харесай

Борис Джонсън потресе света с прогноза за войната в Украйна

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи, че има действителна опция войната в Украйна да продължи до края на идната година, съобщи БНР.

На конференция в индийската столица Делхи, където е на посещаване, министър председателят сподели още, че идната седмица английското посолство в Киев ще възобнови работа, а Англия ще продължава да оказва дейна военна помощ на Украйна.

Макар Индия да не осъжда толкоз изрично Русия за дейностите ѝ, Борис Джонсън сподели, че индийският му сътрудник Нарендра Моди ясно е декларирал, че Индия желае мир и " руснаците да изоставен Украйна ".

От Министерството на защитата в това време потвърдиха, че изпращат в Полша танкове Challenger 2 в подмяна на танковете Т-72, които Полша ще прати на Украйна. Това е в допълнение на английските бронетранспортьори, които непосредствено ще бъдат изпратени в Украйна, за което бе обявено по-рано. Министърът на защитата Бен Уолъс ще заяви детайлности по-късно.

Борис Джонсън съобщи в Индия още, че е действителна опцията войната да продължи до края на идната година, базирайки се на прогнозите на английското разузнаване. Следващата фаза от нашествието евентуално ще е " война на безсилие " и ще продължи няколко месеца, считат разузнавачите. Превъзходството в броя на съветските войски " единствено по себе си евентуално няма да е решаващо " против ожесточената украинска опозиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР