Премиерът на Северна Македония и трима министри ще бъдат поставени

...
Премиерът на Северна Македония и трима министри ще бъдат поставени
Коментари Харесай

Северна Македония: Премиерът и трима министри са в самоизолация

Премиерът на Северна Македония и трима министри ще бъдат сложени в режим на самоизолация поради контакт със инфектиран с ковид. Списъкът на длъжностните лица, които минават в самоизолация, може да бъде уголемен.

В този миг епидемиологичното изследване на премиера Оливер Спасовски би трябвало да завърши и той евентуално би трябвало да премине в самоизолация за 14 дни, осведоми министърът на опазването на здравето Венко Филипче на обичайна конференция, представен от македонския ефирен канал “Нова ТВ “, съобщи организация " Фокус ".

„ Министрите Дамян Манчевски, Мила Каровска, както и Марян Зъбчанец минават в самоизолация, положителен тест е дала Саня Лукаревска, шеф на Приходната организация. В СДСМ анкетата не е завършила и кръгът може да се разшири “, сподели Филипче. След конференцията министър председателят Оливер Спасовски разгласи в профила си във Facebook, че пробата с ковид, който му е изработен, е негативен, само че че той остава в домашна изолираност, до момента в който не получи рекомендации от епидемиолозите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР