Премиерът Кирил Петков сподели клип на Господари на ефира“, в

...
Премиерът Кирил Петков сподели клип на Господари на ефира“, в
Коментари Харесай

Петков с клип закачка към Карадайъ

Премиерът Кирил Петков показа клип на „ Господари на ефира “, в който комикът Ненчо Балабанов имитира формалния ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Във видеото той разяснява настоящи тематики – закона “Магнитски ”, цените на тока, отношението към премиера Кирил Петков и други.

Вижте видеото 

В петък, в предаването „Панорама“ на Българска национална телевизия другият съпредседател на „Продължаваме промяната“ и вицепремиер в държавното управление „Петков“ Асен Василев се скара с водача на Движение за права и свободи.

Карадайъ укори Василев, че не съблюдава закона и излиза отвън рамките на Конституцията. Повод за думите му стана решението на съда във връзка със Закона „ Магнитски “, по който е глобяват депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Двамата бяха посетители в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Със листата „ Магнитски ние нарушаваме два европейски регламента. Доколкото знам още сме член на Европейски Съюз, нали? “, обърна се той към Василев.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР