Премиерът Кирил Петков и министрите на финансите - Асен Василев,

...
Премиерът Кирил Петков и министрите на финансите - Асен Василев,
Коментари Харесай

Хамид Хамид: От Митрофанова ли се крият премиерът и министрите? Незабавно да се явят в парламента

Премиерът Кирил Петков и министрите на финансите - Асен Василев, на външните работи - Теодора Генчовска и на защитата - Драгомир Заков, неотложно да се явят в Народното събрание, настоя зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Той бе безапелационен, че министър председателят и министрите би трябвало да отговорят на депутатските въпроси, свързани с оказването на военно-техническа помощ за Украйна. Парламентът дебатира през днешния ден трите импортирани по тематиката проекторешения.

" Г-н Председател, да се обадите на министъра на защитата, на министъра на външните работи, на министъра на финансите и на министър-председателя да дойдат неотложно тук ", прикани Хамид, обръщайки се към водещия съвещанието Мирослав Иванов („ Продължаваме промяната”).

" Това е тематиката на тематиките. Няма по какъв начин по тази тематика да отсъстват въпросните министри и министър-председателя ", безапелационен бе националният представител от Движение за права и свободи.

" Когато сутринта слушах господин Андрей Гюров, че министър-председателят постоянно се отзовава, когато го поканят в Народното събрание, си споделих: Добре, ще го поканим и ще пристигна и през днешния ден ", сподели Хамид Хамид.

И се възмути: „ А, когато изляза тук и кажа, че се крият като мишки, всички се сърдите и казвате, че никой не се крие като мишка. Даже министър-председателят пристигна да ми изясни: Аз не съм мишка и в никакъв случай не се укривам от нищо!”

От Митрофанова ли ги е боязън, за какво ги няма тук? – попита Хамид. И прикани: „ Незабавно да дойдат в Народното събрание!”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР