Премиерът има нужда от почивка. Това бе новина от продължаващата

...
Премиерът има нужда от почивка. Това бе новина от продължаващата
Коментари Харесай

Тур дьо Борисов в Пловдив: от владиката до футбола и чумата по свинете

Премиерът има потребност от отмора. Това бе вест от продължаващата в сряда национална обиколка на Бойко Борисов с управлявания от него държавен джип (наричан от него джипка), който в сряда гастролира в Пловдив и покрайнините. Борисов първо отдели време на стадиона футболния Ботев (Пд), след това мина през ремонта на семинарията в града и най-после финишира при огромния археологическия обект Малтепе край село Маноле. Както нормално, срещите и разсъжденията му бяха излъчени онлайн във Facebook профила му.

Националната обиколка с джипката се оказаха сполучлива тактика за евроизборите и явно в този момент Борисов залага още веднъж на нея преди локалния избор през октомври. Преди ден премиерското риалити бе градежа на разширения пътя за Сърбия, преди този момент в Кърджали, а в този момент в Пловдив, където има възможност от знакова загуба на ГЕРБ на кметските избори.

Не съм излизал в отмора. Не е вярно. Организмът си желае възобновяване

Премиерът бе придружаван от регионалния шеф Здравко Димитров, който ГЕРБ кандидатира за кмет на Пловдив. Другият сателит в джипката бе финансовият министър Владислав Горанов.

Пред тях Борисов изрази почудата си от дългата почивка на пловдивските общинари.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР