Премиерът или тези, които разследват, трябва да отговорят за снимките

...
Премиерът или тези, които разследват, трябва да отговорят за снимките
Коментари Харесай

Цветанов: Само жена може да снима спящия премиер

Премиерът или тези, които проверяват, би трябвало да отговорят за фотосите и записите, аз не зная. Това съобщи Цветан Цветанов пред NOVA тв във връзка вчерашното изявление на Бойко Борисов, че е бил „ приготвен “ от дама от обкръжението на президента.
„ Не съм в това близко обграждане, което може да влиза във всяка една точка, по-интимна. Вчера видяхме една анти-кризизна мярка - министър председателят сподели за някаква дама, близка до президента. Това са толкоз несъстоятелни тези, отговорност носи индивидът, който населява това пространство “, безапелационен е Цветанов.
По думите му това не може да бъде мъж. „ Не мога да бъда аз, с цел да снимаш човек, който спи, би трябвало да си в спалнята му, няма по какъв начин да има мъж, котйо е до премиера, когато спи “.
Цветан Цветанов, който в неделя ще основе нова партия „ Републиканци за България “, разгласи, че тя няма да бъде лидерска. Той предвижда, че новата групировка може да реализира мощен избирателен резултат независимо. На въпрос дали новата партия е подготвена за коалиция с ГЕРБ, Цветанов отсече, че с Борисов отпред това не е допустимо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР