Премиерът Гълъб Донев си взе помощник за днешното заседание на

...
Премиерът Гълъб Донев си взе помощник за днешното заседание на
Коментари Харесай

След като така и не сдава поста, Гълъб Донев поиска съвет от дете

Премиерът Гълъб Донев си взе асистент за днешното съвещание на Министерски съвет. На посетители му беше Божидар Лалов, възпитаник в 6 клас, който е млад публицист в кръжок. Той има и своя коментарна графа в Радио София. Божидар поканил премиера да взе участие в рубриката му.

На срещата обсъдихме, както се споделя, тематики от съвместен интерес, сподели министър-председателят. Поговорили по какъв начин през очите на едно дете наподобяват събитията в страната. Божидар му обяснил, че България боледува от недоразумение. Дали с изключение на диагноза и лекуването - разговорът. Божидар желае мир и диалог и мечтае да забележим по какъв начин страната ще се усъвършенства.

За Гълъб Донев фантазиите на едно дете са най-хубавото благопожелание.

Премиерът му зададе и дежурният въпрос - какъв желае да стане политик или публицист, а Божидар призна, че избира да е публицист.

Припомняме, че предходната седмица незабавно след, служебният министър председател съобщи при започване на съвещанието на Министерски съвет, че тази заран си е представял към този момент заглавията на вестниците, като например Гълъб Донев отлетя от Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР