Премиерът чака от Кремъл да си коригират поведението и да

...
Премиерът чака от Кремъл да си коригират поведението и да
Коментари Харесай

Петков бил „изцяло зад Асен Василев“, а Митрофанова – да спряла да се изявява

Премиерът чака от Кремъл да си поправят държанието и да създадат забележка на посланичката
„ Човекът, на който аз сложих моето име зад него през вчерашния ден е индивидът, с който започнахме смяната, а точно Асен Василев. Той е с безупречна известност и почтеност. Аз съм горделив да продължим дружно един до друг да довършим работата ”, сподели Кирил Петков в Стара Загора по време на инспекция на газовия интерконектор.

Той сподели, че другата седмица щели да отворят полемиките с всички самостоятелни депутати и тогава щял да каже дали ще е министър. Кабинетът също остави за другата седмица.

„ Аз съм напълно зад Асен Василев и неговата номинация ”.

Премиерът в оставка разяснява и ултиматума на Елеонора Митрофанова.

„ Нито един посланик не би трябвало да слага ултиматуми на страната за период от 24 часа до 12 часа. 70 чиновници е сериозна численост, само че и 42-ма са доста. Нашите са 12, само че дано да видят другите европейски посолства. Мисля, че госпожа Митрофанова би трябвало да спре да се изявавя по медиите ”, добави той.

Петков съобщи, че никоя страна не може да си мисли, че посланик може да слага условия на самостоятелна страна от през днешния ден до на следващия ден.

„ Руското държавно управление да изтегли нотата и да направи забележка на Митрофанова, че няма право да поставя на линията отнешенията сред нашите страни. Другото – няма заплаха, Митрофанова играе на страховете на хората и от съветското външно министерство ще ѝ кажат да смекчи този звук. Този вид изразителност единствено плаши българския народ, само че нямат стойност ”, заключи министър председателят в оставка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР