Премиерът Бойко Борисов участва в Понтификалната служба в Катедралата на

...
Премиерът Бойко Борисов участва в Понтификалната служба в Катедралата на
Коментари Харесай

Меркел посрещна Борисов с прегръдки

Премиерът Бойко Борисов взе участие в Понтификалната работа в Катедралата на немския град. Аахен. Премиерът там по персонална покана на френския президент Еманюел Макрон за церемонията по връчването на годишната Международна премия „ Карл Велики “.

Европа е призвана да стане поръчител на застрашения многостранен международен ред, съобщи в сряда френският президент Еманюел Макрон, ден откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че Съединени американски щати ще се изтеглят от нуклеарното съглашение с Иран, заяви Агенция Франс Прес и Нова телевизия.

"Преживяваме исторически миг за Европа, призвана да подсигурява многостранния ред, който създадохме след Втората международна война и който от време на време е заплашен ", сподели президентът на Франция в изявление за немската социална телевизия.

"Има детайли на напрежение, само че също на стабилизиране, както и доста мощни връзки ", сподели Макрон. Имаме различия със Съединени американски щати за Иран, продължи френският президент и назова неточност решението на Тръмп да изтегли Съединени американски щати от нуклеарното съглашение. В комерсиалната сфера мисля, че "Европа би трябвало да работи по този начин, че да вдъхва почитание, ние сме велика мощ в интернационалната търговия. Имаме правила - разпоредбите на Световната комерсиална организация и те би трябвало да се съблюдават от всички ", акцентира той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР