Премиерът Бойко Борисов ще предаде на главния прокурор Сотир Цацаров

...
Премиерът Бойко Борисов ще предаде на главния прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Борисов предава на прокуратурата папката от Герджиков

Премиерът Бойко Борисов ще съобщи на основния прокурор Сотир Цацаров досието, оставена му от служебния министър председател Огнян Герджиков. 

Това излиза наяве от стенограмата от съвещанието на Министерския съвет в сряда. 

В този ред на мисли да ви кажа, че въпросната директория, за която се твърди, че ми е оставена от премиера Герджиков, през днешния ден я адресирам съответно на основния прокурор, тъй като аз не съм проверяващ орган и не ми е работа да се занимавам с това. Ако има нарушавания, виновниците да си понесат наказването. Така че, както ми е оставена, по този начин ще бъде препратена по надлежния длъжностен ред, казва Борисов пред министрите.

Служебното държавно управление направи проверка на втория кабинет на Борисов, включително за нарушавания на публични поръчки. 

При предаването на властта Герджиков разгласи, че приготвя директория, която ще съобщи на Борисов, като в нея ще постави резултатите от проверката, както и някои рекомендации за решение на открити проблеми. 

Преди дни Борисов разгласи, че в досието от Герджиков написа " не най-хубавите неща " за някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи и сегашен началник на Агенция " Митници " Георги Костов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР