Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно

...
Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно
Коментари Харесай

Борисов обсъди с Българското конгресно бюро проблемите в бранша и обеща разхлабване на мерките

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния действен щаб. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

По време на диалога от Българското конгресно бюро срещнаха премиера и здравния министър с проблемите на бранша, който е изцяло блокиран и на процедура не действа през цялото време на пандемията с ковид.

„ Пред последната седмица равнището на заболеваемост непрестанно понижава. От данните, с които разполагат здравните управляващи, може да предприемем следващата стъпка за разхлабване на ограниченията и да се разрешат следващ вид мероприятия “, разяснява министър председателят Борисов.
 
 Бойко Борисов се среща с представители на Българското конгресно бюро пресцентър, държавна осведомителна работа

На срещата беше реализиран консенсус по проблемите на сектора . Вследствие на това, още през днешния ден здравният министър Кирил Ананиев ще издаде заповед, с която ще се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР