Премиерът Бойко Борисов се оплака в Народното събрание, че лидерът

...
Премиерът Бойко Борисов се оплака в Народното събрание, че лидерът
Коментари Харесай

Нинова отказала на Борисов заедно да минат през кризата

Премиерът Бойко Борисов се оплака в Народното събрание, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е отказала среща. В началото на пандемията той изискал среща с нея, с цел да насочи предложение да " минем всички задно през рецесията ".

Беше ми отказано , посочи пред депутатите Борисов, който се регистрира за взетите ограничения от страна на държавното управление за рецесията.

За него дали един спектакъл ще работи, или ще има съвещание на Народното събрание, било все едно.
 Българска социалистическа партия моли Борисов да не приказва за трупове Обновена
Българска социалистическа партия моли Борисов да не приказва за трупове

Левицата счита ограниченията на ръководещите за неефективни

Справяме се добре с ограниченията, по думите на министър-председателя. Никой не можел да планува мащаба на пандемията. Затова бързо пренастроихме промишлеността си, похвали се Борисов. Нашите ограничения са съобразени напълно с рекомендациите на СЗО , регистрира той. Затова е основан оперативният щаб от най-хубавите експерти.

Според Борисов ограниченията, които са взети, са навременни и точни, както и съобразени с народопсихологията ни. Имаме най-либералните ограничения в Европа, акцентира още Бойко Борисов. В другите страни има вечерен час, както и ограничавания за работа на разнообразни браншове. Единствено ние не сме затворили църкви и манастири. Горещо предлагам да се вслушваме в думите на щаба, прикани той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР