Премиерът Бойко Борисов проведе във вторник среща с инж. Пеньо

...
Премиерът Бойко Борисов проведе във вторник среща с инж. Пеньо
Коментари Харесай

Борисов се зае с инфраструктурни проекти в Бяла

Премиерът Бойко Борисов организира във вторник среща с инж. Пеньо Ненов, кмет на община Бяла, област Варна. Във фокуса на диалога бе реализирането на брегоукрепително оборудване, ситуирано по протежението на морския бряг на Бяла.

По време на срещата министър председателят разпореди на районното министерство незабавно да се извърши актуализация на плана за дамба, след което да се осъществят строителните действия на брегоукрепителното оборудване от страна на общината и регионалната администрация.

„ Съоръжението е с огромна значителност за района, по тази причина се постанова бързата реализация на плана “, сподели Борисов в диалога си с кмета на Бяла.

С осъществяването на плана ще се укрепят съществуващи свлачища и ще се предотврати дейната абразия на морския бряг. Брегоукрепването ще отбрани построената техническа инфраструктура и ще способства за развиването на туризма.

Борисов разпореди координацията по осъществяването на поетия ангажимент на заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР