Премиерът Бойко Борисов продължава с проверките в страната. В първия

...
Премиерът Бойко Борисов продължава с проверките в страната. В първия
Коментари Харесай

Борисов отиде на инспекция във Варна и припомни на какви подаръци сме се радвали през соца НА ЖИВО

Премиерът Бойко Борисов продължава с инспекциите в страната. В първия работен ден на новата година той инспектира дружество за произвеждане на бойлери. Заедно с него е и общественият министър Деница Сачева.

Ръководството на предприятието му благодари за мярката 60 на 40 и признаха, че са съумели с помощта на нея да запазят всичките си чиновници.

Борисов обърна внимание, че през днешния ден сме получили нов транш от 25 000 ваксини и продължава имунизацията на българите по проект.

"Повече оптимизъм имунизиране и да се надяваме, че скоро ще се върнем към нормалността ", разгласи Борисов.
"До няколко дни ще стартира и третата доставка, с цел да започва втората фаза на имунизация - за възрастните хора и учителите. Той заяви, че е провел диалог с просветителния министър Красимир Вълчев да старта на образователния развой онлайн при най-малките до 4-и клас и нямат терзания.

"За наслада и българските лекари се научиха да лекуват, тъй като март месец не знаехме какво да вършим. В пъти са повече оздравелите, имаме ваксини и се надявам до месеци да си върнем естествения метод на живот. Завършихме годината с най-ниския недостиг и външен дълг в Европа ", съобщи министър председателят. Той насочи зов да повече оптимизъм и имунизиране.
Аз помня татко ми като донесе "Раховец " печка такава наслада беше. Сега социалистите какво приказват. Било е наслада за Москвич, за "Раховец " печка и тв приемник "Рубин ".

Обещал съм на варненци Автомагистрала "Хемус " и се стои на макс. Те в този момент като минават не виждат ", разгласи още Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР