Премиерът Бойко Борисов продължава с инспекциите в Пиринско. В рамките

...
Премиерът Бойко Борисов продължава с инспекциите в Пиринско. В рамките
Коментари Харесай

Посрещнаха Борисов с погача, а той отсече: Когато има образование.... ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов продължава с инспекциите в Пиринско. В рамките на обиколката си из края той бе посрещнат с погача от локалните хора в Дъбница.

Освен с пита, министър председателят, министърът на образованието Красимир Вълчев и министърът на районното развиване Николай Нанков получиха подарък от локалните - пакетче фасул, с който е известно селото.

В Дъбница министър председателят се срещна с ремонта на локалното учебно заведение.
Учителите се похвалиха с напълно нова сграда за 228 хиляди лева, финансирана от Министерство на образованието. "Имаме в този момент олимпиада по математика в една от стаите ", посочи една от учителките и го предложения да ги посети, а Борисов сподели, че не желае да тормози децата. Учениците обаче оповестиха, че желаят да му благодарят, тъй като доста им харесват новите класни стаи и компютри.

Борисов видя и новите шкафчета и напомни, че са дадени близо 12 млн. лева, с цел да има във всички учебни заведения в цяла България такива шкафчета с ключове, където децата да си оставят принадлежностите и да не се постанова да ги носят на тил.

Учителите регистрираха, че е доста значимо, че министър председателят не дели регионите и хората, а се прави еднообразно за всички. "Когато имаш обучение, никой не може да те излъже ", регистрира той, а учителите споделиха, че Дъбница е образец за етническо съгласие, като имат представители на цели 4 етноса.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР