Премиерът Бойко Борисов пристигна на проверка в Сливница, където е

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна на проверка в Сливница, където е
Коментари Харесай

Борисов: Защо Радев мълчи за задържането на Навални

Премиерът Бойко Борисов дойде на инспекция в Сливница, където е придружаван от министъра на стопанската система Лъчезар Борисов, стана ясно от живо включване от фейсбук страницата на министър-председателя

Кметът на Сливница Васко Стоилков сподели на премиера и на министъра на стопанската система актуализирания с европейски средства център за обществена рехабилитация и интеграция на децата с увреждания до 16 години. В непосредственост до него е и медицинският център, който е ремонтиран със средства от страната по линия на програмата " Красива България.

„ От 4 февруари като пуснем огромните възпитаници да се върнат поетапно в учебно заведение, ще отворим и залите за извънкласни действия. Защото, в случай че нещо може да се постави на везната със здравето, това е образованието, културата, образованието ", сподели още Борисов, като добави, че сигурно ще има среща със заведенията, заведенията за хранене и фитнесите, да се види какво може да се направи.

" Важно ни е за хората, които работят там. И те са ни толкоз благи, сподели още министър председателят ", като добави, че индикаторите във връзка с разпространяването на ковид понижават единствено в България.

" На Европейския съвет беше разисквано и задържането на опозиционния водач Алексей Навални и на този декор е оглушително мълчанието на президента Радев, той не се е изказал по случая. Тук не става въпрос да се месим във вътрешните работи на Руската федерация, а за чисто либерален развой, че всеки, който не харесва обещано ръководство, има право на глас. Защо в България може да има, и то в цялостния му размер, а другаде не може? Предлагам да чуем какво мисли президентът Радев, тъй като и Европейският съвет, и Европейският парламент, и Европейската комисия настояваме за незабавното му освобождение ", сподели още министър председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР